Hoş geldin futbol ; E-Uzel Fotomaç Kayseri

Hoş geldin futbol; E-Uzel Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Spor Toto Süper ligde 2018-2019 sezonunda perde açılıyor. Transferini iyi yapan takımlar, şampiyonluk hedeflerken, bazıları orta sıralarda tutunmayı, bazıları ise ligde kalmayı kendine başarı sayacak. Filmi geri saracak olursak Kayserisporumuz geçtiğimiz sezon adından en çok bahsettiren takım oldu. Üç büyükler tabir edilen İstanbul takımlarına kafa tuttu, Kayseri deplasmanına zor deplasman adını koydular. Puan almak kolay değildi Kadir Has Arenada.. Çok güzel işler çıkardı Kayserispor, tüm gözlerin Anadolu ya çevrilmesini sapladı, 35 bin seyirciyle maçlarını oynayarak UEFA sitesine haber oldu. Kayserispor kulüp Başkanı Dr. Erol Bedir, başarı inadını iş hayatında olduğu gibi sportif alanda da sürdürme kararlığını bir kez daha gösterdi. Yaptığı köklü revizyonla takımda bazılarını gönderdi, yerine genç, başarılı ve dinamik isimleri kattı.

Bu ligde eğer şampiyonluk hedefliyorsanız özellikle sezona çok iyi başlamak gerekiyor ve ilk haftada sistemini tam oturtamayan takımlar karşısında elde edebilecek puanların tamamı kar hanenize yazılır ki bu da size önemli avantajlar sağlar ve kredi notunuz yükselir.

Futbolda devamlı kullanılan bir tabir vardır “başarılı bir takım olacaksınız atanızla tutanınız iyi olacak”. Kayseri nin defansı, orta sahası ve hucum bölgesi oldukça iyi futbolculardan kurulu bir ekip oldu. Yapılan hamlelere bakıldığı zaman yönetim Kayserispor u kesinlikle şampiyon olarak görmek istiyor.

Buna gönülden inanan yönetime, teknik ekibe ve futbolculara ise asıl inanması gereken taraftarlar ve şehirdir. Eğer bir takım şampiyonluk gibi bir hedef doğrultusunda gitmek istiyorsa tribün desteğinin büyük önemi bulunuyor.

Kayserili taraftarların sezon boyunca her maçta takımlarına inanarak aynı desteklerini sürdürmeleridir. İşte o zaman Kayseri sezon sonunda hak ettiği şampiyonluğu mutlaka görecektir.

Yeter ki taraftarlar inansınlar ve takımlarına güvensinler. Bu desteğin örneğini de geçtiğimiz haftasonu sezon açılışında ve Gençlerbirliği hazırlık maçında gördük.

Kayseri şehri ve Kayserispor taraftarları yeni sezon için kenetlenmiş durumda, bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Şimdi her yerde Kayserispor un yaptığı transferler konuşuluyor. Sarı-kırmızılı takıma gönül verenler Kayserispor storeden forma alma yarışını sürdürüyor.

Futbolseverler ve taraftarlar sabırsızlıkla haftasonu Kayserispor un kendi evinde oynayacağı Antalyaspor maçında çalacak ilk düdüğü bekliyor.

Bu sezonda Kayserispor yaptığı isabetli ve öz transferlerle rakiplerin canını yakacak ve büyüklere yine kafa tutacak.

Kayserisporumuza ve diğer takımlara 2018-2019 sezonunda başarılar diliyorum, maçların centilmence geçmesi dileğiyle.

Hoş geldin futbol...