Bence Vali Kayserili ; E.Uzel - Takvim Kayseri

Bence Vali Kayserili; E.Uzel - Takvim Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Malum, hafta sonları tatil modu biraz insanın enerjisini düşürüyor. Doğal olarak tam bu noktadayken Sayın Valinin, ajansımıza gelen maillerden haberlerini takip ettiğimde vatandaşlarla, muhtarlar la, STK başkanları ile, sanayici ve iş adamlarımız la sık sık yaptığı toplantılar dan duyduğum konuşmalarda, ”Sayın Valimizin toplantı salonlarına girişiyle düşen enerjimiz yukarı doğru çıkıyor” demeleri kendi adıma beni mutlu ediyor..

Ben bu toplantılara zaman zaman katılıyorum bir dinleyici olarak, Sayın Kamçı’nın verdiği ikna edici cevaplar dinleyenlerin rahat anlayacağı anlatım üslubu her şeyden önce bir Kayserili olarak bizlerinde yüreklerine umut serpiyor.

‘BURADA DOĞUP BÜYÜMÜŞ’

Kayseri’nin yarınlarına umutla bakmamıza katkı koyuyor. Siyasetten sanata, kentin sosyal ekonomik yapısından tutun, akla gelen her konuda Kayseriliyi her konuda analiz etmiş bir Vali. Gerçekten de heyecan verici sonra bir ara Vali Beyin, Trabzon Akçabat ta ilçesinde değilde, Kayseri’de doğmuş olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Bu tabi işin espirisi, şunu söylemeliyim ki burada doğmuş, burada büyümüş biri olarak işi, gücü, düşüncesi Kayseri olan il yöneticilerimizi liste başına koymak doğru olur kanaatindeyim.

Sayın Kamçı’nın kentin gelişmiş bölgelerinden, çok gelişmemiş bölgelerine, sosyo ekonomik açıdan nasıl geliştiririz, bir adım daha nasıl ileriye götürürüz gayretleri insanda Vali’nin Kayserili olduğu düşüncesine itiyor. Bundan dolayıdır ki biraz da espiri olsun düşüncesiyle yazı başlığım okuyuculara da bir tebessüm oluşturacak biraz da hak vereceklerdir.

Sayın Vali Süleyman Kamçı’ya çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum. Kayseri Valimizin bir kez daha yanında olduğumuzu belirtmek isterim...