Hakemleri de ithal edelim ; E.Uzel - Fotomaç Kayseri

Hakemleri de ithal edelim; E.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Ne yazık ki ülkemizde artık ne seyrettiğimiz futboldan keyif alıyoruz, ne de adaletli hakem yöntemleri izleyebiliyoruz. Stadyuma gidip maç izleyerek geçirmek isteyen bir vatandaşın ne yazık ki hafta sonu burnundan gelebiliyor.

Sadece ve sadece rant amaçlı getirilmiş passolig sistemi hem insanları çileden çıkartıyor, hem de tribünlerdeki taraftar sayısının her geçen gün daha da azaltıyor. Futbol olarak neredeyiz derseniz, milli takım olarak dibe vurduk demek en doğrusu. Bunların nedenleri bilinse de daha da araştırmalı.
En çok sitem ettiğimiz konulardan biride hakem yönetimleri. Hafta sonu maç katletmiş hakemi, görevden uzaklaştırmak maç vermemek ya da düdüğü astırmak yerine, Süper Lig ten müsabaka vererek ödüllendiriliyor onları daha da cesaretlendiriyoruz. Sonra kraldan çok kralcı oluyorlar. Tabii ki olacaklar. Bu ülkede hakemler saltanatı var ve bu saltanatı var bu saltanatında yıkılma şansı yok.
Oğulların referansı babalar, sorun yok her türlü ayarlar...
Ülkede saltanat kurulmuş sanki. Gurur duyun babalar, oğullarınız da izinizden geliyor.
Sizler sefa sürün bizler sayesinde yediğimiz cezaları aşmanın hesaplarını yapalım. Yabancı futbolcu bulundurma sayısı neredeyse sınırsız olan ülkemizde, oldu olacak hakemleri de dışardan ithal edelim.
Neden mi?
Çünkü yerli hakemler artık güven vermiyor...
KAYSERİ SEVDASI BİRİMİZİN DEĞİL HEPİMİZ STADI DOLDURALIM..
Bu şehir hepimizin…Bir elin nesi iki elin sesi var.. Kayserisporu Fenerbahçe karşısında coşturalım.. Kayserililerin bu galibiyetle kenetleneceği aşikar..
Kayseri aşkı…Kayseri sevdası.. Anlatılamaz yaşanır.. bu sevda birimizin değil hepimizin.. 7 den 77 ye bu sevda işlenmiş bedenimize...
Ne mutlu bu sevdayı yaşayanlara..
Kayseri aşkını tadanlara..
Pazar günü Kayserispor evinde Fenerbahçeyi ağırlıyacak..Bu takım hepimizin en çokta sizin.. Tribünleri doldurup.. maç bitene kadar desteğimizi sunalım..
Sende gel...
Durma desteğe...