Mehmetçike selam olsun Helal sana başkan ; M.Uzel - Fotomaç Kayseri

Mehmetçike selam olsun Helal sana başkan; M.Uzel - Fotomaç Kayseri - Uzel Ajans A.Ş.

Mehmetçiklerimize selam olsun... Kayserispor Kulübü Başkanı Dr.Erol Bedir’in zamanlaması mükemmel. Tam da zamanı, komutanlara ve Mehmetçiklerimize yönetimdeki arkadaşlarını, futbolcuları, teknik ekibi alarak 1.Komando Tugay Komutanlığının yolunu tuttu. Komutanlar ve mehmetçikler, başkan ve heyette bulunanlar ziyarette duygulu anlar yaşadılar. Helal olsun Başkan sana ne iyi ettiniz de moral ziyaretinde bulundunuz. Geldiği günden bu zamana kadar yaptıklarıyla Kayseri kamuoyunun, spor dünyasının beğenini kazanan ve takıma kattığı başarısı tartışmaya dahi açık olmayan Kayserispor Kulübü Başkanı Dr. Erol Bedir, bir ilke daha imza attı ve kocaman alkışı hak etti.

Kayseri’de bulunan 1.Komando Tugayına başta kendisi olmak üzere yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcularla birlikte bir moral ziyaretinde bulundular. Tugay Komutanlığını ziyaret ederek komutan ve askerlerle sohbet etmeleri Tugayda bulunan komutanlara ve askerlere çok büyük moral oldu.

Bu zamana kadar hiç bir yönetimin veya gelen teknik adamların yapmadığını yapan Başkan Dr.Erol Bedir’i bir kez daha takdir ettim.

Teşekkürler Erol Bedir

Ziyarette Başkan Erol Bedir ve Kaptan Umut Bulut çok güzel ifadelerde bulundular. Başkan Bedir “Bu günlerde en fazla moral askerlerimize verilmeli bizlerin huzuru için gece gündüz demeden savaşan şanlı ordumuzun her zaman yanındayız, yanın da olmaya da devam edeceğiz. Biz Kayserili taraftarlarımız adına, bizim içim için mücadele eden askerlerimize, polislerimize diğer güvenlik güçlerimize dualar ediyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin Elimizden gelen ne varsa, onların hepsini yapmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum. Aynı şekilde bir tıp adamı olarak ordumuzun yanında olduğumu söylemek isterim” ifadelerini kullanan Başkan Bedir’in bu hareketi spor dünyasında büyük takdir topladı.

Kaptan Umut Bulut’da, Tugay’da askerlerin arasında olmaktan çok mutlu olduğu gözlerinden okunuyordu. ”Allah onların eksikliğini vermesin, onlar bizim başımızın tacıdır. Onlara bir nebzede olsa moral verdiysek bizlere ne mutlu, ben burada şehitlerimize Allah’dan rahmet, yaralı askerlerimize, polislerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği Vakfı geçtiğimiz günlerde genel kurul yaptı. Başkanlık görevine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman seçildi. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman seçilir seçilmez Başkan Dr.Erol Bedir’i yönetime aldı ve başkan yardımcılığı görevi verdi. Yönetime giren, böyle bir kuruluşta görev alan Başkan Dr.Erol Bedir’i kutluyorum, yeni görevinde başarılar diliyorum.. Kulüpler Birliği Vakfı Yönetiminde görev yapmak Kayseri için bir avantaj olduğunu düşünüyorum.

Kıskananlar çatlasın!

Bu arada kulağıma bazı çatlak sesler geliyor, hasetlenenler var. Ne diyeyim? Kıskananlar çatlasın.

Ben yıllardan beri Dr.Erol Bedir’i tanırım ve yakından da takip ediyorum. Sayın Bedir üretken ve kapasiteli biridir. Kayseri ve Kayserispor için taş üstüne taş koyan herkes değerli ve saygındır. Kayserinin “çok daha iyilerini” hak ettiğini düşünüyorum.

Bu zamana kadar hiç bir yönetimin veya teknik adamların yapmadığını yapan Dr.Erol Bedir’i, Kaptan Umut Bulut’u, futbolcularımızı da ellerimiz patlayıncaya kadar alkışlıyoruz. Senden Allah razı olsun Başkan Dr.Erol Bedir.

Moralleri üst düzeyde olan Mehmetçiklerimize, komutanlara, güvenlik güçlerimize, emniyet mensuplarımıza buradan selam gönderiyoruz.